facebookfacebook1skype

flexheader3This help information window can be disabled in the module settings on the right upper side Show Help information on Frontpage.
flexheader3 Help Information: The images below will be used from top to bottom. The first image wins


flexheader3 uses this folder for its images: /images/spec/ , the full pathname is: /var/www/vhosts/lyritis-bioline.gr/httpdocs/images/spec/

Name of your header-image for this site itemid179-id23
Name of your header-image for the menu entry: itemid179
Name of your header-image for the parent menu item (if applicable): no parent menu entry
Name of your header-image for the current category; category11
Name of your header-image for the current parentcategory: no parent-category
Name of your header-image for the current component: com_content

This image was found and will be used at the moment: default.jpg

Άριστη γνώση των αναγκών και απαιτήσεων του Ιδιωτικού τομέα

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Τεχνική Υποστήριξη

Η LYRITIS BIOLINE A.E. έχει αναπτύξει ένα πανελλαδικό δίκτυο τεχνικής κάλυψης με κομβικά σημεία την Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη, την Πάτρα και το Ηράκλειο Κρήτης.

Η αδιαμφισβήτητη ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών Τεχνικής Υποστήριξης έχουν καθιερώσει την εταιρεία όχι μόνο στη συνείδηση του εργαστηριακού ιατρού και του πνευμονολόγου αλλά έχουν προσελκύσει σε συνεργασία, Πολυεθνικές Εταιρείες που δραστηριοποιούνται στο χώρο των διαγνωστικών.

Η LYRITIS BIOLINE A.E. έχει αναπτύξει ένα πανελλαδικό δίκτυο τεχνικής κάλυψης με κομβικά σημεία την Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη, την Πάτρα και το Ηράκλειο Κρήτης. Πλέον αυτών, υπάλληλοι της εταιρείας με έδρα το Διδυμότειχο και την Κατερίνη Παρέχουν Τεχνική και Επιστημονικής Υποστήριξη σε «ευαίσθητες» ή απομακρυσμένες περιοχές της χώρας.

Η LYRITIS BIOLINE A.E. εγγυάται την ποιότητα και αποτελεσματικότητα της τεχνικής κάλυψης:

  • Με την εμπειρία και το υψηλό επίπεδο ειδίκευσης των στελεχών του τεχνικού τμήματος.
  • Με την λειτουργία on-line βάσης δεδομένων με το πλήρες ιστορικό των συστημάτων που καλύπτονται τεχνικά από την εταιρεία. Έτσι, αφενός δεν χρειάζεται να ανησυχείτε εσείς για το πότε πρέπει να γίνει η επόμενη προληπτική συντήρηση στον εξοπλισμό σας, αφετέρου έχουμε τη δυνατότητα να σας ενημερώνουμε για τη συχνότητα των βλαβών ή ακόμα και να προβλέπουμε πιθανές μελλοντικές βλάβες, προτείνοντας λύσεις για την αποφυγή επαναλαμβανόμενων επισκευών υψηλού κόστους.
  • Με την πλήρη αποθήκη ανταλλακτικών, ώστε να αποφεύγεται οποιαδήποτε καθυστέρηση λόγω μη διαθεσιμότητας σε stock του ανταλλακτικού.
  • Με την προσφορά ολοκληρωμένων λύσεων τεχνικής κάλυψης μετά την εκπνοή του χρόνου εγγύησης μέσω συμβολαίων service σε πλήρη ευθυγράμμιση με τις τεχνικές οδηγίες του κατασκευαστή.
  • Mε τη λειτουργία συστήματος παρακολούθησης του αναλυτή εξ’ αποστάσεως (remote monitoring), ώστε απλές δυσλειτουργίες να αποκαθίστανται γρήγορα και χωρίς το κόστος που συνεπάγεται η επίσκεψη τεχνικού.
  • Με τη φιλική και αποτελεσματική τηλεφωνική εξυπηρέτηση (service calls management) σε περιπτώσεις δυσλειτουργιών που δεν απαιτείται επέμβαση τεχνικού.
Για την LYRITIS BIOLINE A.E. η παροχή Τεχνικης και Επιστημονικής Υποστήριξης μετά την πώληση είναι θέμα μείζονος σημασίας.

Νέα